Over ons
Een exlusieve kapsalon in Purmerend die zich richt op het creëren van kwaliteitkapsels en kleuren. Nuance Hairsalon is dé specialist op het gebied van kleurbehandelingen, waaronder high lights, balayage/foilyage en colormeltings. Wij zijn hierin op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken door de trainingen die wij volgen bij Keune.
Daarnaast knippen wij zowel vrouwen als mannen. 
Wij willen je als klant een luxe laten ervaren voor een betaalbaar tarief met de beste en meest exclusieve producten.
Onze salon staat voor persoonlijke aandacht. Elke dag zijn er twee topstylisten aanwezig waardoor er een intieme sfeer word gecreëerd.
Het team van topstylisten geven een start-to-finish-service: Een uitgebreid advies gesprek voor en na de behandeling met aandacht voor kwaliteit en detail, zodat ook jij je haar thuis perfect kan stylen en verzorgen.

Naast onze adviezen op haar behandelingen bieden wij ook wenkbrauw treatments aan. Waarom?
Wenkbrauwen hebben een zeer belangrijke functie in het gezicht, ze geven karakter en emotie in jouw uitstraling.

Brittney - Topstylist & krullen specialist

Beauty is mijn grootste passie. Metamorfoses en de perfecte insta waardige looks creëren is wat ik het liefste doe in de salon. Ik heb mij gespecialiseerd in krullend haar. Ik weet als geen ander hoe je de beste krul in je haar naar boven kan halen en zie daar echt een uitdaging in! Kleuren is mijn tweede passie of het nou om een naturel high light, balayage of colormelting gaat i'm your girl!
Je kan ook bij mij terecht voor het verven, epileren en waxen van de wenkbrauwen.

Aanwezig op: Wo, do, vr & za.Denise - Eigenaresse, Topstylist & kleur specialist

Mijn passie voor haarverzorging is al begonnen toen ik klein was. Na mijn opleiding heb ik ervaring mogen opdoen in verschillende kapsalons, en ontdekte ik een nieuwe passie ondernemen. Op 2 augustus 2021 opende ik een prachtige eigen salon.

Ik heb mij gespecialiseerd in kleuren. Ik hou er van om haar levendig en prachtig te maken, waarbij de kleur soepel matcht en een extra dimensie aan het haar geeft. Ik maak mijn behandelingen graag compleet met een perfecte blow-out om je een onvergetelijke hair experience te bieden!

Aanwezig op: Ma, di, wo, vr & za.

PS Mijn labrador Guus van èèn jaar oud komt soms gezellig mee naar de salon. Ben je allergisch voor honden? geef het dan aan bij het maken van je afspraak!