Over ons
Een exclusieve kapsalon in Purmerend die zich richt op het creëren van kwaliteitkapsels en kleuren. Nuance Hairsalon is dé specialist op het gebied van kleurbehandelingen, waaronder high lights, balayage/foilage en colormeltings. Wij zijn hierin op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken door de trainingen die wij volgen bij Keune.
Daarnaast knippen wij zowel vrouwen als mannen. 
Wij willen je als klant een luxe laten ervaren voor een betaalbaar tarief met de beste en meest exclusieve producten.

Onze salon staat voor persoonlijke aandacht. Elke dag zijn er twee topstylisten aanwezig waardoor er een intieme sfeer word gecreëerd.
Het team van topstylisten geven een start-to-finish-service: Een uitgebreid advies gesprek voor en na de behandeling met aandacht voor kwaliteit en detail, zodat ook jij je haar thuis perfect kan stylen en verzorgen.

Denise

Denise - Eigenaresse, kleur specialist

Mijn passie voor haarverzorging is al begonnen toen ik klein was. Na mijn opleiding heb ik ervaring mogen opdoen in verschillende kapsalons, en ontdekte ik een nieuwe passie ondernemen. Op 2 augustus 2021 opende ik een prachtige eigen salon.

Ik heb mij gespecialiseerd in kleuren. Ik hou er van om haar levendig te maken, waarbij de kleur soepel matcht en een extra dimensie aan het haar geeft. High lights & balayages zijn dan ook mijn favorieten kleurtechnieken. Ik maak mijn behandelingen graag compleet met een perfecte blow-out om je een onvergetelijke hair experience te bieden!

Aanwezig op: Ma, di, wo, vr & za.

PS Mijn labrador Guus van twee jaar oud komt soms gezellig mee naar de salon. Ben je allergisch voor honden? geef het dan aan bij het maken van je afspraak!