Do you want to work with me?
Nuance Hairsalon is een groeiende ambitieuze salon gelegen in het gezellige centrum van Purmerend. Bij mij staat persoonlijke aandacht voor de klant op nummer èèn. We werken met max. twee haarstylisten op een dag en creëren daar door een intieme werk sfeer.

Allround / Topstylist
Als jij een getalenteerde haarstylist bent met minimaal 1 jaar salonervaring en een passie heeft voor het vak, dan wil ik jou! 
Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, energieke haarstylist met een eigen stijl die bij mijn salon past. Je kan zelfstandig werken en bezit over allround vaardigheden, waaronder expertise in kleurtechnieken, knippen van zowel dames als heren en blow-drys. Lijkt dit je wat, dan hoor ik graag van je!

✦ Je bent professioneel, representatief met een eigen stijl die bij onze salon past en zelfverzekerd ✦ Je bent bereid je verder te specialiseren ✦ Je kunt zelfstandig werken ✦ Je hecht veel waarde aan service en kwaliteit ✦ Je wilt graag doorgroeien

What do i offer you?
✦ Toffe trainingen en events bij Keune ✦ Per kwartaal een favoriet Keune product naar keuze ✦ Volop doorgroeimogelijkheden ✦ Altijd mooi haar! ✦ Persoonlijke en sfeervolle werkomgeving in een salon van deze tijd ✦ Prettige arbeidsvoorwaarden ✦ Zelfstandigheid ✦ Uitzicht op een vast contract ✦ Salaris conform de CAO ✦ uren en werkdagen in overleg

Send me your C.V.
Parttime of fulltime functies zijn beschikbaar voor 3-5 dagen per week. 
Ben jij geïnteresseerd in deze baan? 
Stuur je C.V. met recente foto naar Info@nuancehairsalon.nl of loop gezellig even bij me binnen voor een eerste indruk!